Meer dan Personal Training

Fit met Jip is er voor meer dan alleen Personal Training. Bekijk onze mogelijkheden hieronder

Wat jou doel ook is, samen bereiken we het

Bij Fit met Jip is sporten een feestje, ongeacht wat je leeftijd is en welk doel je voor ogen hebt. Bij Jip draait het namelijk écht om jou en wat jij wilt bereiken. We zetten ons samen in met een flinke dosis energie en een glimlach, want plezier is net zo belangrijk als inzet.

Sterker worden

Samen werken we aan kracht en sterker worden.

Afvallen

Samen zorgen we ervoor dat je een paar kilo’s verliest.

Conditie

Samen werken we aan een betere conditie.

Blessure

Samen zorgen we ervoor dat je na een blessure er weer bovenop komt.

Fitter voelen

Samen werken we aan de fitste versie van jezelf.

Goed in je vel

Samen zorgen we ervoor dat je goed in je vel zit.

Ontdek de mogelijkheden

Duo Training
Groepstraining
Bootcamp
Fort Alpha
Bedrijfstraining
Evenementen

Duo Training

Samen sta je sterker! Ontdek de kracht van samenwerking met onze Duo Training bij Fit met Jip! Samen streef je naar je doelen en stimuleer je elkaar om het uiterste te halen tijdens de training.

Inschrijven

Groepstraining

Wil je het liefste samen met je eigen vriendengroep aan de slag? Fit met Jip stemt de trainingen af op de behoeften van jou en je vrienden

Inschrijven

Bootcamp

Geniet van een energiek uurtje in de frisse buitenlucht, samen met een leuke groep, terwijl Jip je meeneemt op een pittige training vol uitdagingen!

Inschrijven

Fort Alpha

Bij Fort Alpha neemt Jip je mee op avontuur door obstakels. Deze ervaring zal niet alleen je zelfvertrouwen vergroten, maar het brengt ook een opwindende wending in je reguliere trainingsschema.

Inschrijven

Bedrijfstraining

Het behouden van een actief en gezond team zorgt voor meer innovativiteit en motivatie, minder verzuim en gezondheidsklachten, en bovenal een gevoel van collegialiteit door samenwerking! Informeer naar de mogelijkheden.

Inschrijven

Evenementen

Fit met Jip staat klaar voor jouw sportevenementen, obstakelruns, scholen en sportteams! Neem contact op om te ontdekken hoe we jouw activiteit naar een hoger niveau tillen!

Inschrijven

Wat onze klanten zeggen

Plezier x resultaat = succes